tekme yiyip kırmızı kart görmek

rezil hakem haftasonu oldu bu maç. selçuk dereli'den bahsetmek istemiyorum. ibb'nin fenere ikinci golü ufak da olsa ofsayt, birinciyi görmedim henüz ama o da ofsayt deniliyor blog yazarları arasında. tjikuzu'nun kırmızı kartı ise hayli ilginç. gökhan kendisine premier ligde direk kırmızılık bi foul yapıyor, üstüne deivid'den bi tekme yiyor, bunun da üstüne emre boğazına sarılıyor. sonuç, gökhan ikinci sarıdan tjikuzu direkt kırmızı görüyor.
kanımca televizyon görüntülerinden ceza ya da ceza indirimi uygulamasına bizim ligimizde de önem verilmeli artık. tjikuzu ve lincoln hakemlerin saçmalıklarından dolayı yok pahasına takımlarını yalnız bırakacaklar. maçı izleyen herkes doğruyu görürken yanlış kararlar ve bunları desteklercesine cezalar son bulmalı, herkes için daha güzel bir lig için.

posted under |

0 yorum:

Sonraki Kayıt Önceki Kayıt Ana Sayfa

aycan iddiaları

1. 2010-2011 sezonunda bucaspor'da forma giyen torric jebrin bundan 5 sene içinde chelsea ayarında ( şampiyonlar ligi'ne ilk iki torbadan seçilen) bir takımında forma giyer. iddia el fakhir gold'una.

not: bulls şampiyon olamadı, stoch hala fenerde. bunları aycan kazandı.

2. kgbb: -5

3. mutuyla iddia: ales'den 40 veya üzeri matematik sorusu çözersem bıyık bırakacam. 40'ın altında kalırsam o bırakacak. sonunda kazanan bıyık olacak.

consumables

  • tim powers - the anubis gates

Recent Comments