taraftar

güzel futbola rağmen takım adına mutsuz ayrıldığım bir maç oldu diyarbakır maçı. ligten düşmesini isteyeceğim ilk takıma tezahürat yapıyordu taraftar. lucas'cım da bırakın bu ayakları diye alkışladı tribünleri ama anlayan olmadı. 5 dakika sessiz protesto benim de fikren katıldığım bir hareket oldu, futbolcular bir kaç haftadır motivasyon bakımından eksik gözüküyorlardı ve böyle bir protesto gerekliydi uyanmaları için.

sonra arda'nın sinema olayına da dokunan tezahürat başladı. arda'nın takımdaki en galatasaray'lı futbolcu olduğuna fenerbahçe'liler bile itiraz etmez. bu futbolcuyu saha dışındaki, hatta özel hayatındaki hareketleri için eleştirmek aptallıktır. formsuzluk var arda'da, nedenleri de açık. taraftarın bu nedenlere tepki vermek yerine onlardan biri olmasını anlayamıyorum. gitmemek için tek sebebi taraftarın sevgisi olan kaptanın önümüzdeki sene avrupa'ya gitmesini şimdi daha çok istiyorum.



jo'ya da bir tepki vardı. benim fikrim tepkinin nedenlerinin haklı, uygulanış biçiminin yanlış olduğu. taraftar, üzerinde galatasaray forması olan hiçbir futbolcuyu yuhlamamalı. guiza ağladığında fenerbahçe taraftarını eleştirenlerle aynı insanlar top jo'ya yaklaşınca gözleri dönenler. derbinin son 30 dakikası kendi stadında fenerbahçe taraftarını dinleyenler de aynı kişiler. aşkları gerçekten renklere olan adam, 2-3 maç puan kaybedince kaptanını yuhlamaz. jo'yu havalanında karşılarken rahibe mi sanıyordunuz? alemci futbolcu istemiyorsanız baros da gidiyor

numaralı ilk defa beğenimi kazandı ve diğer tribünlere tepki gösterdi. benim de bulunduğum yeni elit kapalı altdan da cılız da olsa destek geldi. umuyorum aslantepe'de bu gerçek 'gerçek galatasaray'lı' azınlık çoğunluk olacak. yeni azınlığın saçmalıklarını, küfürlerini bastırabilecek ama maçı da sinema izler gibi izlemeyecek. hakemi, rakip oyuncuyu baskı altına alacak. arda da televizyon'dan izleyecek benim bu hayal dünyamı.

galatasaray'ın hala şampiyon olacağına inananlar varmış. önce 7'de 7 diyorlardı şimdi 5'e indiler. galatasaray sezonun ilk yarısı en çok fenerbahçe ve bursa maçlarında çaresizdi. fener maçında gördük ki değişen bir şey yok. bursa'dan puan almamızı zor görüyorum.

bursa dışındaki maçlarda ihtiyacımız olan şey cevat güler zamanındaki istek, motivasyon. bunun için, futbolcuların sevdiği bir teknik direktör (bi tanesi golden sonra rijkaard'a koşmadı gerets gibi), taraftarın ıslıklamadığı bir kaptan, kaleci ve santrafor lazım. keita'yı gaza getirecek taraftar desteğini saymıyorum.

ha ne olur. rijkaard bursa maçı hariç tek defansif savunmaya devam eder. arda gaza gelir takımı toparlar, baros golleri çakar, aykut devleşir, şampiyon oluruz. ihtimali yok değil. ama o gün eski açıktaki gerizekalılar sevimeyecekler, aşkları renklere onların. takımı şampiyon yapan sizlere.

şüphesiz ki bütün bu olacakları izlemek zevkli olacak.

hadi bakalım.

posted under |

0 yorum:

Sonraki Kayıt Önceki Kayıt Ana Sayfa

aycan iddiaları

1. 2010-2011 sezonunda bucaspor'da forma giyen torric jebrin bundan 5 sene içinde chelsea ayarında ( şampiyonlar ligi'ne ilk iki torbadan seçilen) bir takımında forma giyer. iddia el fakhir gold'una.

not: bulls şampiyon olamadı, stoch hala fenerde. bunları aycan kazandı.

2. kgbb: -5

3. mutuyla iddia: ales'den 40 veya üzeri matematik sorusu çözersem bıyık bırakacam. 40'ın altında kalırsam o bırakacak. sonunda kazanan bıyık olacak.

consumables

  • tim powers - the anubis gates

Recent Comments