galatasaray


* pek umutlu değilim.

* rijkaard'ın takıma kattığı her şeyi 2 maçta altüst etti hagi. mağlupken 70. dakikada batdal'a şişirmeye başladık. alın size b planı. kına yakın.

* elano'nun gitmesi gerekiyordu. yerinde transfer. aldığımız para az ama ondan çok, şu kadar kar ettik açıklaması yönetimin acizliğidir.

* misimovic niye a2'de hala kimse bilmiyor.

* takımı tek başına avrupa'dan eleyen hakan balta liverpool'un geçen sezonki sol bekini nasıl kesiyor?

* hagi niye kazma bek seviyor? rijkaard'la sağ bek'de coşan sabri niye orta saha'da saçmalıyor. ali turan'ın insua'dan ne fazlası var bu kadar şans buluyor?

* cana reis bi adam. bayılıyorum. takımın tartışmasız en faydalı ismi. 15 senelik kontrat imzalansın.

* barış özbek, kim ne derse desin, formayı hakediyor. şut çekmesi yasaklansın sadece.

* başarısızlığın başlıca sebebi yetersiz yerli oyuncularımız. milli takım'da ilk 11'in kesin adamı sadece arda var. o kadar. çözüm için para lazım. gereksiz yabancı transferleri yerine çıkışta olan bir kaç yerli alınması gerekiyor. bu konuda hagi'ye güvenirim. bekler hariç. bekleri hagi seçmesin. benim önerilerim; mustafa pektemek, yekta soyadıneydi, serdar kesimal, yiğitcan erdoğan (altay).

* muhammet demir diye bi adam var bursa'da. u17'lerde döktürdü. bursa'yla kontrat uzatmadığı için kadrodışı. 4 büyüklerden biriyle anlaşmış olması olası. umarım bizledir.

* takımda hakiki sağ bek ve açık olmadığının farkında mısınız? pino forvet, sabri bek, ali turan kazma.

* serkan kurtuluş uyarısı gelmiş hemen. haklı. 16 yaşında süper lig'de oynuyodu adam. ben oynatırım ama hagi oynatmaz. hagi'de mantık aranmaz. dün 3 sol bek vardı sahada.






posted under |

3 yorum:

Adsız dedi ki...

kurtuluş

Futbolfanı78 dedi ki...

anelka bu sezon çok iyi

Futbolfanı78 dedi ki...

çok çok iyi ama

Sonraki Kayıt Önceki Kayıt Ana Sayfa

aycan iddiaları

1. 2010-2011 sezonunda bucaspor'da forma giyen torric jebrin bundan 5 sene içinde chelsea ayarında ( şampiyonlar ligi'ne ilk iki torbadan seçilen) bir takımında forma giyer. iddia el fakhir gold'una.

not: bulls şampiyon olamadı, stoch hala fenerde. bunları aycan kazandı.

2. kgbb: -5

3. mutuyla iddia: ales'den 40 veya üzeri matematik sorusu çözersem bıyık bırakacam. 40'ın altında kalırsam o bırakacak. sonunda kazanan bıyık olacak.

consumables

  • tim powers - the anubis gates

Recent Comments