aycan

an itibariyle facebook premium adlı herkeşin profilini gördüğünüz falan filan bi üyelik sisteminin varlığını iddia eden aycan, kendi sunduğu kanıtlar tezini çürütünce çareyi geyleşip saçmalakta buldu. şimdi isterseniz aycan'ın giyim tarzı hakkında biraz lakırdı yapalım.

gördüğünüz üzere aycan'ın adeta götü kalkmış. bunun nedeni şüphesiz ki kemal tarafından lost'taki sawyer'a benzetilmesi. bu benzerliği yanında kızlar varken mütevazi bir şekilde reddeden aycan, yanında sadece erkekler varken fotoraftaki pozlara giriyor, bizlere çeşitli takma adlar takıyor. aycan'ın berberi musa usta'yı aradığımda, bana aycanın saçlarını uzatmak istediğini ve fransa l'oreal'den sawyer saçı renginde boya sipariş ettirdiğini belirtti.


musa usta

işin beni en çok endişelendiren kısmı ise aycan'ın psikolojisi. geçtiğimiz salı günü aycan'ı yurt tuvaletinde aynanın karşısında "what's up freckles" cümlesini çalışırken gördüm. tuvalette bulduğu vileda'dan sawyer saçı yapması da işin cabası.


evet sevgili bayan blog okuyucuları, umarım ki bu yazıyı okuduktan sonra aycan'ın ne kadar tehlikeli bir varlık olduğunu anlayıp onunla aranıza mesafe koyacaksınızdır. kendisini henüz tanımayanlar ise hemen bulundukları ortamı terkedeceklerdir. aycanı gördüğünüzde hemen tanıyabilmeniz için boydan bir fotorafını daha koyuyorum. sawyer tarzı sakız çiğnemesine dikkatinizi çekerim.


bu adama dikkat edin!!

posted under |

1 yorum:

Adsız dedi ki...

çok doğru tespitler. tebrik ederim. artık aycanla konuşmuycam. öptüm bye

Sonraki Kayıt Önceki Kayıt Ana Sayfa

aycan iddiaları

1. 2010-2011 sezonunda bucaspor'da forma giyen torric jebrin bundan 5 sene içinde chelsea ayarında ( şampiyonlar ligi'ne ilk iki torbadan seçilen) bir takımında forma giyer. iddia el fakhir gold'una.

not: bulls şampiyon olamadı, stoch hala fenerde. bunları aycan kazandı.

2. kgbb: -5

3. mutuyla iddia: ales'den 40 veya üzeri matematik sorusu çözersem bıyık bırakacam. 40'ın altında kalırsam o bırakacak. sonunda kazanan bıyık olacak.

consumables

  • tim powers - the anubis gates

Recent Comments