kartal gol gol gol

kerem'in maça saatler kala hastalanması sebebiyle, derbiye 3. bulmak durumunda kaldık bobo'yla. mutu veya memo'yu bağlama çabalarım sonuç vermeyince topu bobo'ya attım. kendisi benim de aklımdan geçen bir isim olan özbek'i ali sami yen stadı'yla tanıştıracağımızı müjdeledi. 5.30 sularında stada vardığımızda eski açık kapısında, arkadaşa köfte aldık metodunun sökmeyeceği bir gurühla karşılaştık. Fakat benim müthiş fikrimle, katlı otoparkın içinden geçerek en az 20 dakika kazandık. Daha önceki maçlarda neden bu yönteme başvurmadığımız meçhul.


tribüne girdiğimizde eski açığın merdivenleri bile çoktan dolmuştu. bobo'yu önden yollayarak yukarıları ulaştık ve güzel bir yer bulduk. özbek ali sami yen'e ilk defa geldiğinden onu mümkün olan en güzel biçimde ağırlamak istiyorduk. devre arasında tuvalete gitmek gibi bir maceraya atılan özbek 2. yarı döndüğünde daha sessizdi. bu yolcuğunda muhtemelen stadımızın son teknoloji merdiven tasarımına hayran kaldığı için ses çıkarmadığını varsayarak maça döndük.

herr skibbe sağ kanadı barışa emanet edip ileri hatta baros-nonda ikilisine yer vermeyi tercih etmişti. özet olarak, orta saha'yı beşiktaşa teslim ettik ama ileride lincoln-arda-baros üçlüsü çok çalıştılar ve maçı kazandırdılar diyebilirim. mustafa denizli elindeki kadroyu en iyi şekilde oynattı ve skibbe'nin aksine yerinde değişiklikler yaptı. nonda'nın oyunda sabri aydın gibi orta sahayı toparlayacak oyuncuların yedek kulübesinde kalmasını tek bir taraftar anlayabilmiş değil. neyse ki üç silahşörlerimiz teknik direktörümüzün hatalarını bastırdılar ve beşiktaş taraftarıyla dalgamızı geçebildik.

dönüşte yemek tercihimizi bir yazı tura sonucu şampiyon kokoreçten yana kullandık. üst katta tek bir garson olduğundan servis oldukça yavaştı. ama alt katta garsonlar vızır vızır çalışmaktaydı.televizyonlarda maç özeti veren trt'yi açtıran işletme sahibi, neden yukarıya bir kaç garson daha yollamadı anlayabilmiş değilim. aynen skibbe gibi, üst katın (sağ kanadın) aksadığını göremeyen şampiyon kokoreç işletmesi bu gecelik alt katın geliriyle (baros-lincoln-arda) idare ediyordu. ama artık hem skibbe hem şampiyon kokoreç bordeaux maçını düşünmeye başlamalı.

posted under |

0 yorum:

Sonraki Kayıt Ana Sayfa

aycan iddiaları

1. 2010-2011 sezonunda bucaspor'da forma giyen torric jebrin bundan 5 sene içinde chelsea ayarında ( şampiyonlar ligi'ne ilk iki torbadan seçilen) bir takımında forma giyer. iddia el fakhir gold'una.

not: bulls şampiyon olamadı, stoch hala fenerde. bunları aycan kazandı.

2. kgbb: -5

3. mutuyla iddia: ales'den 40 veya üzeri matematik sorusu çözersem bıyık bırakacam. 40'ın altında kalırsam o bırakacak. sonunda kazanan bıyık olacak.

consumables

  • tim powers - the anubis gates

Recent Comments