ayse tatile ciksin


gökhan emreciksin'in adını ilk boluspor'da oynarken duymuştum. ama ne yalan söyleyeyim ilk defa ankaragücündeki son bir kaç maçında izleyebildim. vasat takımın yıldızı olduğu her halinden belliydi ama istediği pasları ve koşuları alamıyordu arkadaşlarından. büyük takımda iş yapar gibi geldi ve nitekim bursa maçında oynadığı birkaç dakikada bunun sinyallerini verdi. alex, deivid, emre gibi iyi pas yapan oyuncular gökhan'ın performansını arttırır. ilk defa bi türk oyuncu orta açmadan önce kafasını kaldırıp içeri baktığını görüyorum. gökhan için küçük, türk futbolu için büyük bir adım. fenerbahçe formasıyla pek fırsat bulamasa da şutunun olduğunu da biliyoruz. sonuçta müthiş bir potansiyeli var umarım fenerbahçe'de kaybolmaz. soyadı da spikerlerin hoşuna gider cinsten. ukala kazım kazım'ın yerin milli takımın sağ kanadı şimdi olmasa bile gökhan'dır. sağ kanat sırf gökhan oldu ha bi de gökhan gönül ile. yaşadı spiker soyadını illa söyliycekler.

posted under |

0 yorum:

Sonraki Kayıt Önceki Kayıt Ana Sayfa

aycan iddiaları

1. 2010-2011 sezonunda bucaspor'da forma giyen torric jebrin bundan 5 sene içinde chelsea ayarında ( şampiyonlar ligi'ne ilk iki torbadan seçilen) bir takımında forma giyer. iddia el fakhir gold'una.

not: bulls şampiyon olamadı, stoch hala fenerde. bunları aycan kazandı.

2. kgbb: -5

3. mutuyla iddia: ales'den 40 veya üzeri matematik sorusu çözersem bıyık bırakacam. 40'ın altında kalırsam o bırakacak. sonunda kazanan bıyık olacak.

consumables

  • tim powers - the anubis gates

Recent Comments