altıdan küreler


e2'nin dizi reklamlarından kaçıp blog'a attım kendimi. tam da dave'in kuzeni ödül sunuyo şu an. slumdog millinaire'e en iyi senaryo verdi. gördüğünüz üzere bi bildiğimiz varmış ki aşağıda önermişiz filmi. gurur durdum. onun dışında benim için en önemlisi heath ledger'dı ve aldı en iyi yardımcı oyuncuyu. ödülü yönetmen christopher nolan aldı. herkes ayakta alkışladı, nolan'ın kendi orada olsun isterdik tabi ama yine de güzel dakikalardı. oscar'ın önü açıldı.

barney, ari ve hank moody'e dallarında ödülü koklatmayan holivud foreign press bizleri üzdü. neil patric harris ödülü alamayınca komik bi jest yapar gibiydi ama kameralar kaçırdı bu hareketi yazık oldu.

posted under |

0 yorum:

Sonraki Kayıt Önceki Kayıt Ana Sayfa

aycan iddiaları

1. 2010-2011 sezonunda bucaspor'da forma giyen torric jebrin bundan 5 sene içinde chelsea ayarında ( şampiyonlar ligi'ne ilk iki torbadan seçilen) bir takımında forma giyer. iddia el fakhir gold'una.

not: bulls şampiyon olamadı, stoch hala fenerde. bunları aycan kazandı.

2. kgbb: -5

3. mutuyla iddia: ales'den 40 veya üzeri matematik sorusu çözersem bıyık bırakacam. 40'ın altında kalırsam o bırakacak. sonunda kazanan bıyık olacak.

consumables

  • tim powers - the anubis gates

Recent Comments