rijkaard


gerets'le başlayıp kalli'yle sona eren, büyük kaptan'ın yanlış anladığı, genç karizmatik teknik direktör ekolü devam ediyor.

tutar mı bilmem? abartıldığı kadar yok bence. hatta adriense'yi tercih ederdim.

geçmişte kaldım biraz ama gerets kalsa ne fark ederdi? bu kadroyla neler yapardı. özledim ulan topa sahadaki oyuncuyla birlikte senin de vurmanı. anlatabildim mi hareketi? yedek klübesinde var olmayan toplara vururdu hani bu adam. anımsadın?



neyse. rijkaard şimdi ne yaparsa inanırım yapılan o kadar övgüye. sabri, volkan yaman gidecek. hasan şaş ve ümit'e teşekkür edilecek. meira'nın boşluğu doldurulacak. lincoln hakan ünsal'a inat barıştırılıcak. lincoln'ü sevmeyen adam takımda kalmayacak. takımda gruplaşma kalmayacak. 70. dakkadan sonra kewell, arda hariç yorgunluk belirtileri görülmeyecek. arda kewell baros lincoln ne isterse yapılacak. arda sağ kanatta oynamayı öğrenecek, uzak direkteki kewell'a assist yapacak. baros'un evine bi kum torbası alınacak, o haftaki maçın hakeminin suratı bilgisayardan basılıp torbanın üstüne yapıştırılacak. baros hırsını bundan çıkaracak, sarı kart görmeyecek, sahada melek gibi gezip gol kralı olacak. barış'ın bu takımda anca yedek olabileceğini bize gösterecek bi ortasaha alınacak. ayhan'a bu yaşta futbol zekası aşılayacak bu transfer. olmadı yollayın lincoln'ü, onun parasıyla alın. ama hakan ünsal sevinmesin bu işe. basında karalayın onu, bi şeyler yapın üzülsün. uğur uğur uğur! ama serkan'ı da oynatın potansiyel görüyorum o çocukta. son olarak, bi basın toplantısı yapın, gerets kalli skibbe bülent hepsi gelsin. bize mehmet güven'de ne gördüklerini anlatsınlar. rijkaard'a tercümeyi ben yapayim, mehmet güven saygısız terbiyesiz yeteneksiz hemen yollanmalı dedi hepsi diyim. yollansın. fener'de her maç 11 başlasın bi de her maça bilet yollansın evime, bu sene fabregas ayarı bi oyuncu almazsanız kombine almıyorum.hadi kolay gelsin.

o değilde olum, bi gün istiklal'de peşindeyiz heryerde söylerken arkadan elinde sigara frank çıkıp eşlik ederse hiç şaşmam. tipe bak.


http://www.oleole.com/blogs/fcbnews/posts/rijkaard-youll-never-smoke-alone

posted under |

0 yorum:

Sonraki Kayıt Önceki Kayıt Ana Sayfa

aycan iddiaları

1. 2010-2011 sezonunda bucaspor'da forma giyen torric jebrin bundan 5 sene içinde chelsea ayarında ( şampiyonlar ligi'ne ilk iki torbadan seçilen) bir takımında forma giyer. iddia el fakhir gold'una.

not: bulls şampiyon olamadı, stoch hala fenerde. bunları aycan kazandı.

2. kgbb: -5

3. mutuyla iddia: ales'den 40 veya üzeri matematik sorusu çözersem bıyık bırakacam. 40'ın altında kalırsam o bırakacak. sonunda kazanan bıyık olacak.

consumables

  • tim powers - the anubis gates

Recent Comments