Smirting

19 temmuz'da sigara yasağı beklenen haline geliyo ve tüm kapalı alanlarda geçerli olmaya başlıyor. yasağın saçmalığını savunmayacağım aksine en çok destekleyenlerdenim. olayı en iyi chiquitita nickli kullanıcı özetlemiş sözlükte. "...anlamadınız herhalde, öyle şirret bir kitle ile mücadele etmektesiniz ki, sigara içenler olarak kalkıp ayrı bir devlet kursak ama biz oraya giremiyoruz sizin dumanınız yüzünden diye ciyaklar bunlar. şimdi bunlara sigara-kanser ilişkisine dair raporların, makalelerin örneklem, yöntem sorunlarından filan bahsetmenin de alemi yok. dumansızlıktan mı ne kafaları almıyor. kanser dediklerinde, he gülüm diye cevap vereceksiniz.

o yüzden sigara yasağının keyfini çıkarın.

mesela işkence gibi gelse de, bir iki saat sigarasız kaldığınız ortamdan çıkıp o ilk sigara yaktığınız an var ya. öyle güzel, öyle hoş ki. misss. aynı ilk başladığınız günlerdeki gibi o tatlı baş dönmesi. daha bir aşkla sarılıyorsunuz sigaranıza.

sonra abicim bu yasak kısmet açıcı. sonuçta bar mar denen yerlerde bunalanlar hep beraber sigara içmek için dışarı çıkıyor. saatlerce uzaktan kestiğin kızla ateş mateş derken, diyalog kuruluyor. kendinden sosyal hareketlenme yaşanıyor. siz şimdiye kadar sigara içmeyen kılların temiz hava almak için benzer bir ortam yaratabildiklerini gördünüz mü? görmediniz. o yüzden bu sigara yasağına uslu uslu uyup, barın dışında sigara içerek kaynaşan grubun da yanına gelip, ortama dahil olmaya çalışır bunlar. bir de arada dumandan rahatsız olduklarını göstermek için el kol sallarlar. daha da sevimsiz olurlar. gecenin sonunda sen kolunda manitan eve doğru yollanırsın, bunlar öyle elleri boş kalırlar, üstelik bir efkar sigarası bile içemezler.

ayrıca nefis ev partilerine de sebep oluyor bu yasak. oh, kendi aramızda eğleniyoruz. ha, bunlar ev partilerine de sızıyor. kalkıp bir de dumandan rahatsız oluyoruz diyebiliyorlar. o zaman çevrelerinde halka oluşturup, suratına suratına üflüyoruz mecburen.

mazlum olmanın keyfini çıkarın ayol, bu dırdırı dinlemek yerine... siktir edin. faşizme karşı göğüs bağır dalmanın anlamı yok. sigara bıraktırtığı iddia edilen salak şeylerden ilaç firmaları yeterince kar etsin. ondan sonra bir anda sigaranın pek faydalı olduğu keşfedilecektir. işte o güne kadar yeraltında örgütlenelim, direnişi güçlü tutalım, zor anlarda birbirimize destek olalım yeter kardeşim."

bu barda cafede dışarı çıkıp içme olayı smirting kavramıyla tanıştırdı bizleri. sosyolojik araştırma potansiyeli olan bi konu. basitçe smoking+flirting= smirting. bir kızın ateşini yakmak, tanımadığınız biriyle yaşayabileceğiniz samimi ve ya intimıt anların başında gelir sonuçta. ben diyorum ki, yasakla beraber zippo satışları artar, barlar kafeler para kaybeder, evlilik oranlarında bir artış gözlemlenir.

posted under |

0 yorum:

Sonraki Kayıt Önceki Kayıt Ana Sayfa

aycan iddiaları

1. 2010-2011 sezonunda bucaspor'da forma giyen torric jebrin bundan 5 sene içinde chelsea ayarında ( şampiyonlar ligi'ne ilk iki torbadan seçilen) bir takımında forma giyer. iddia el fakhir gold'una.

not: bulls şampiyon olamadı, stoch hala fenerde. bunları aycan kazandı.

2. kgbb: -5

3. mutuyla iddia: ales'den 40 veya üzeri matematik sorusu çözersem bıyık bırakacam. 40'ın altında kalırsam o bırakacak. sonunda kazanan bıyık olacak.

consumables

  • tim powers - the anubis gates

Recent Comments