stoch ingiltere'de oynamaz

sağ açıktaki bücür bizim mino. frikik yaptırıyo. "let the kid take it" diyoruz, lampard bırakmıyo. bıraksa belki şimdiden chelsea'de olcak mino. çalımlar, ortalar, golü stoch yaratıyor.



"weiss ve stoch slovak futbolunu coşturur"
komutan

posted under |

2 yorum:

Adsız dedi ki...

öf ne gol atmış beee o vuruş tekniği o bilekler aman tanrımmm!!! aaa pardon ya stoch diilmiş golü atan...ee asisti de yapmıyo...e ama golü kaçıran da stoch:S??? he ama doru ya orta açmış aferim! aydın yılmaz da bi maçta 3 asist yapmadı mıydı? muz ortalar fln hani..ama yok yok oynar bu stoch chelsea'de, yakışır lampardın yanına, tabi..

komutan dedi ki...

son dakikalardaki tüüm atakların stoch'un kanadından geliştiğini göremeyecek kadar futboldan anlamayan bir insanla bu konuyu tartışmayacağım.

teşekkürler

Sonraki Kayıt Önceki Kayıt Ana Sayfa

aycan iddiaları

1. 2010-2011 sezonunda bucaspor'da forma giyen torric jebrin bundan 5 sene içinde chelsea ayarında ( şampiyonlar ligi'ne ilk iki torbadan seçilen) bir takımında forma giyer. iddia el fakhir gold'una.

not: bulls şampiyon olamadı, stoch hala fenerde. bunları aycan kazandı.

2. kgbb: -5

3. mutuyla iddia: ales'den 40 veya üzeri matematik sorusu çözersem bıyık bırakacam. 40'ın altında kalırsam o bırakacak. sonunda kazanan bıyık olacak.

consumables

  • tim powers - the anubis gates

Recent Comments