derbi


* yine kaybettik.

* fenerbahçe sezon başında galatasaray'ı nasıl yeneriz diye kadro kuruyor sanıyorum.

* orta saha'yı domine etti fenerbahçe. gs defansa gömülmek zorunda kaldı, guiza zaten bi bok yapmıyo uzaktan biri vuracaktı. selçuk oldu. leo hatalı ama yine de o kadar rahat şut görmemeli rakip. elano'yu bıraksan öyle 2 şuttan biri gol olur.

* franco'yu da aziz yıldırım almış olabilir, bu sezonki iki maçı da verdi.

* maçı bırakıp leo'yu yuhlamaya başlayan gerizekalıları tebrik ediyorum. alex'e suyu atan için daha kötü şeyler düşünüyorum. taraftar niye sessizdi anlamadım. bir kaç sene önce istifa etsin diye sesleri kısılan adamlari şimdi saygıdan mı susuyorlardı? yoksa biletler mi gelmedi? bütün maç fenerliler bağırdı.

* arda takıma zarar vermeye başladı. oynamazmış bugün.

* gio messi'den hızlı olabilir. keita, lucas çok iyiydi. defans ve hücumda iyi olan galatasaray'dı ama orta sahayı o kadar bıraktık ki fenere bi boka yaramadı iyi taraflarımız.

* cüneyt çakır fener'e yardımcıları gs'ye çalıştı.

* rijkaard'a orta saha lazım. nuri şahin lazım. neill'ı ortasahada denemesi de lazım. 11 tane neill olsa her kupayı alırız. bu sene şampiyonluk mucize oldu. favorim bursa. fenerin kalan maçları kolay değil. beşiktaş eskişehir sonrası moraliyle götürebilir belki. yine de belli olmaz. fiksüre bi daha baktım, favorim hala galatasaray. ama arda rallies troops tarzı bi şeyler lazım.

* fener, emre de dönünce daha da iyi pas yapar ama gol nasıl atacaklar bilmiyorum. selçuk da kesilecek zaten emre gelince.

posted under |

0 yorum:

Sonraki Kayıt Önceki Kayıt Ana Sayfa

aycan iddiaları

1. 2010-2011 sezonunda bucaspor'da forma giyen torric jebrin bundan 5 sene içinde chelsea ayarında ( şampiyonlar ligi'ne ilk iki torbadan seçilen) bir takımında forma giyer. iddia el fakhir gold'una.

not: bulls şampiyon olamadı, stoch hala fenerde. bunları aycan kazandı.

2. kgbb: -5

3. mutuyla iddia: ales'den 40 veya üzeri matematik sorusu çözersem bıyık bırakacam. 40'ın altında kalırsam o bırakacak. sonunda kazanan bıyık olacak.

consumables

  • tim powers - the anubis gates

Recent Comments