mano burger

sonunda şehrin en iyi hamburgerleri listeme yeni bir mekan ekledim. aslında bi süredir duyuyordum ismini ama tünel'e yürümek zor geliyordu, bu gün zaman bol olduğundan başardım. tek cümlede özetlemek gerekirse dükkan burger'in ucuzu. zaten yanyanalar neredeyse, dükkan daha sonradan rakip olarak gelmiş buraya duyumlarım doğruysa. karşılaştırmamak elde değil.



tabak, çatal yine yok, mayonez heinz, kolalar şişede. menüde daha az ama ilginç seçenekler var. mano burger dükkan burger'in rakibi oluyor, diğerleri
ni zaten denemem heralde. fazla egzotikler. 15 lira falan menü, 200 gr. hamburger, patates, içecek dahil. fiyat performans olarak oldukça başarılı hatta istanbul'da bir numara ama lezzet olarak dükkan'la yarışamıyor. herhalde fiyatı daha aşağıda olduğundan bir yerlerden kesmek zorunda kalmışlar. dana bacon yerine roast beef vardı mesela. zaten tam anlamadım bunu duvarda bacon menüde roast beef yazıyodu. ama marul eklemişler mesela.

patates de fena değildi ama yine dükkan'ın bir kademe altında. resimdekiler büyük gözükmüş. mekan olarak pek farklı değiller. dükkan'daki tahtaların yerini metal almış mano'da. güzel olmuş beğendim.

sonuçta poor man's dükkan demek ağır olur mano'ya. dükkan chelsea'yse, mano arsenal olur sanki. ama tarihe bakarsak arsenal alır gibi, olmadı bu benzetme. dükkan real madrid, mano valencia. severim valencia'yı. barcelona hala yok.

posted under |

0 yorum:

Sonraki Kayıt Önceki Kayıt Ana Sayfa

aycan iddiaları

1. 2010-2011 sezonunda bucaspor'da forma giyen torric jebrin bundan 5 sene içinde chelsea ayarında ( şampiyonlar ligi'ne ilk iki torbadan seçilen) bir takımında forma giyer. iddia el fakhir gold'una.

not: bulls şampiyon olamadı, stoch hala fenerde. bunları aycan kazandı.

2. kgbb: -5

3. mutuyla iddia: ales'den 40 veya üzeri matematik sorusu çözersem bıyık bırakacam. 40'ın altında kalırsam o bırakacak. sonunda kazanan bıyık olacak.

consumables

  • tim powers - the anubis gates

Recent Comments