the lincoln lawyer


matthew mcconaughey nedense pek sevilmiyo amerika'da. sanırım çok boktan filmlerde oynadığı için. lincoln lawyer bu boktan filmlerden biri değil.

işinin ehli adam filmi diye bir genre olmalı bence.bizim için olağandışı olan olayları soğukkanlılıkla halleden bi adam varsa başrolde, film işinin ehli adam filmi diye nitelendirilmeli. taken da mesela bu tarz bi film.

matthew işinin ehli avukat rolünü iyi kotarmış. pek iyi bir aktör değil aslında. sanırım tek kotarabildiği şey işinin ehli adamlar. al pacinoyla bi bahisli film vardı mesela, orda işi öğrenene kadar rezalet oynamıştı, sonra işinin ehli olunca kotarmıştı. kısıtlı bir oyunculuğu var.

neyse. lincoln lawyer güzel film. soluksuz izledim. hikaye yer yer orjinallik kaygısında olsa da genel olarak başarılı ilerlemiş. zenci şoför filmin adamı. digitürk infosu: arabasından çalışan bir avukatın aldığı dava beklediğinden daha karmaşık çıkacaktır.

mahkeme filmi izleyesim geldi.




posted under |

0 yorum:

Sonraki Kayıt Önceki Kayıt Ana Sayfa

aycan iddiaları

1. 2010-2011 sezonunda bucaspor'da forma giyen torric jebrin bundan 5 sene içinde chelsea ayarında ( şampiyonlar ligi'ne ilk iki torbadan seçilen) bir takımında forma giyer. iddia el fakhir gold'una.

not: bulls şampiyon olamadı, stoch hala fenerde. bunları aycan kazandı.

2. kgbb: -5

3. mutuyla iddia: ales'den 40 veya üzeri matematik sorusu çözersem bıyık bırakacam. 40'ın altında kalırsam o bırakacak. sonunda kazanan bıyık olacak.

consumables

  • tim powers - the anubis gates

Recent Comments