sawyer, vincent chase, ve emre güngör/yalın/kıvanç tatlıtuğ'ya güle güle dedim geçen cuma. sawyer bir dönem için tilburg'da willem ii taraftarı olacak. vinnie'yle derin ise dünyanın en asosyal insanının yanına vaşington'a gittiler. orda da telefonunu kapayıp evde maç izler rahat rahat. kardeşinin yarısı kadar adam olsa kimseden laf işitmeyecek, böyle yazılar yazmama gerek kalmayacak. ayıp. vefa bir bozacı mı? senin taşağın yok mu be adam? doğarken bi terslik oldu da düşese mi geçti bi taşağın? 2 tane mutullah 1 düşes etmez. 1.5 adam düşes, 3 taşağı var. ya derin? 2 taşakla nasıl adam olunur dersi veriyor her gün bizlere? bi gün defansın el kemiği oluyo, bazen aynayı sevdiriyo bize, sonra genç kızların sevgilisi dizi yıldızı oluyo. hepsini 2 taşakla yapıyo! taşaksız herif seni! umarın ridikule edilirsin vaşington sokaklarında!

aycan'a da pis kodum yalnız zitchdog'da. kustuğunu inkar ediyormuş hala. iddiamı destekleyen resimlere ulaşmaya çalışacağım önümüzdeki günlerde. bir de shotgun kural kitabı tarzı bir çalışmam olacak, yetkililerle görüşüyorum.

şimdilik hoşçakalın.

posted under |

2 yorum:

A dedi ki...

Kustuğumu gösteren en küçük bir foto gösterene burdan Willem 2 forması, atkısı, şortu, çorabı, bilekliği, şapkası, kaleci eldiveni, peruğu ve bilimum hediyeler göndercem...

yolbulan dedi ki...

Bu postun kahramanı tek taşaklı arkadaş Washington'a geleli 24 saat olmadan iki kere dışarı çıktı, yani birbuçuk ay kaldığı istanbul'da arkadaşlarını görmeye dışarı çıktığından daha fazla. duyduğuma göre beraber big bang theory ve burn notice in yeni sezon bölümlerinin çıkmasını bekliyorlarmış oturup.

P.S. Bu posta duyduğum saygıyı bi de Elano'nun golüne duyuyorum o kadar.

Sonraki Kayıt Önceki Kayıt Ana Sayfa

aycan iddiaları

1. 2010-2011 sezonunda bucaspor'da forma giyen torric jebrin bundan 5 sene içinde chelsea ayarında ( şampiyonlar ligi'ne ilk iki torbadan seçilen) bir takımında forma giyer. iddia el fakhir gold'una.

not: bulls şampiyon olamadı, stoch hala fenerde. bunları aycan kazandı.

2. kgbb: -5

3. mutuyla iddia: ales'den 40 veya üzeri matematik sorusu çözersem bıyık bırakacam. 40'ın altında kalırsam o bırakacak. sonunda kazanan bıyık olacak.

consumables

  • tim powers - the anubis gates

Recent Comments