torric jebrin

gün geçmiyor ki geleceği parlak futbolcular keşfediyor komutan. fenerbahçeliler yavaş yavaş stoch'da benim gördüklerimi görmeye başlıyor. son iki maçın kazanılmasında büyük etkisi var. girdiği maçları çeviriyor resmen.

yeni keşfim bucaspor'da forma giyen jebrin. fenerbahçe maçında izledim ilk defa. zaten attığı bir iki pas ve dribblingle hemen dikkatimi çekti. araştırmalarım da gözlemlerimi destekliyor.

92 doğumlu ve ganalı olan jebrin daha şimdiden a milli takım formasını giymiş. ekşisözlüğe göre arsene wenger de denemiş. athletico madrid ve portsmouth devreye girmiş ama sonunda ülkesinde bi takıma kiralanmış.. bu açıdan bucaspor'u kutlamak gerek. çok yerinde bir transfer olmuş. 2 sene daha var sözleşmesinde. ben olsam uzatırdım. potansiyeli fazla ama tabi ki kendini kanıtlaması gerek.

posted under |

2 yorum:

Mutu dedi ki...

http://www.sporyazarlari.com/ffutbol/futbol-genel/ugur-meleke/28-04-2011/ligde-kalacak-on-adam/339252.aspx

mcy
good catch brah! bir numaraya bak listedeki

komutan dedi ki...

büyüyünce scout olcam.

Sonraki Kayıt Önceki Kayıt Ana Sayfa

aycan iddiaları

1. 2010-2011 sezonunda bucaspor'da forma giyen torric jebrin bundan 5 sene içinde chelsea ayarında ( şampiyonlar ligi'ne ilk iki torbadan seçilen) bir takımında forma giyer. iddia el fakhir gold'una.

not: bulls şampiyon olamadı, stoch hala fenerde. bunları aycan kazandı.

2. kgbb: -5

3. mutuyla iddia: ales'den 40 veya üzeri matematik sorusu çözersem bıyık bırakacam. 40'ın altında kalırsam o bırakacak. sonunda kazanan bıyık olacak.

consumables

  • tim powers - the anubis gates

Recent Comments