madmen rises

* jargona eklenen kelimeler: eglemek, nanşalant, fenomenon.


* 2 gündür aynı saatte, aynı yerde, aynı kıza yol veriyorum. truman show çekiyorsanız söyleyin, hafta içi özellikle sıkılıyosunuzdur, daha eğlenceli işler yaparım.

* böyle bir bölge belirlensin, alkollü araba kullanmak serbest olsun. girenler ölme riskini falan kabul edecekler. çıkışta da girişte de kontrol olcak. içerde otel de olmalı tabi. restoranlar falan. hem ekonomi canlanır, hem trafikte alkollü soför kalmaz. ilerde kumar, uyuşturucu da serbest bırakılabilir. mantıklı değil mi?

* alkol söylemesi zevkli bi kelime. yalancı "o" var. sonuna "-lu" gelmeli mesela "-lü" geliyo. garip.

* öğrencilik hayatı devam eden okuyucularım, derslerinizde iyi not almak için yapabileceğiniz bir şey de hocalarınıza yavşamak. belirli kriterler var. 

1. hoca bekarsa kriter yok.
2. hoca evliyse biraz subtle olmak lazım başlarda. euphemism, sexual innuendo en etkili silahların. pornolardan da çok şey öğrenebilirsin. "notumu arttırmak için 'her şeyi' yapmaya hazırım hocam."
3. hoca çirkinse, yaşlıysa blöfünüzü görme ihtimalini unutmayın. kendinizi en kötüye hazırlayın, ama umudunuzu kaybetmeyin. 
4. hoca evliyse ve eşinden de ders alıyorsanız, hiç girişmeyin bu işe. ters teper.

* "coldplay çıkışı hakan peker'den bir efsaneydi adlı şarkıyı seslendirmesi coldplay'in." olayı şuydu bunun, türklerin azınlıkta bulunduğu bir yerde en türkçesinden bir şarkı söyleyerek, diğer türklere komik bir anı yaşatmak. çok düşünceliyim. hep ben insanları hatırlamıyim, insanlar da beni hatırlasın istiyorum.

* her şeyi saklama gibi bir hastalığım var. annem olmasa odamda yer yoktu. 

* ay dur 15 minutes of fame'imi paylaşcam. artık konserlere para vermiyorum. bütün gün twitter'dayım zaten, işe yarasın. +1'imi de hala belirlemedim. 20 lira için ne kadar ileri gidebileceğinize bağlı.

* caddebostan migros'un önündeki kokorreçci'nin adı murat. kokoreç iyi, ortam daha iyi. bir de "sansar" var. dünyanın en büyük kalpli adamı. bir işadamı olsaydım hemen işe almıştım. bir gün yalnız gidip dinleyeceğim sansar'ın hikayesini, o zamana kadar hoşçakalın. 



posted under , , , , |

4 yorum:

Adsız dedi ki...

Bir de şu karşılaşmalar konusunda Touch var izlenilebilir.

Adsız dedi ki...

Aslında bu dizidekilerde bağlantılar hep bir yere varıyor sonuç olarak. Ama bence asıl ilgi çeken ve açıklanması gereken anlamlı olanlardan çok hiç bir anlamı olmayanlar

komutan dedi ki...

touch kiefer sutherland'in oynadığı dizi mi?

Adsız dedi ki...

aynen o.

The ratio is always the same: 1 to 1.618 over and over and over again.

diye başlayan

:)

Sonraki Kayıt Önceki Kayıt Ana Sayfa

aycan iddiaları

1. 2010-2011 sezonunda bucaspor'da forma giyen torric jebrin bundan 5 sene içinde chelsea ayarında ( şampiyonlar ligi'ne ilk iki torbadan seçilen) bir takımında forma giyer. iddia el fakhir gold'una.

not: bulls şampiyon olamadı, stoch hala fenerde. bunları aycan kazandı.

2. kgbb: -5

3. mutuyla iddia: ales'den 40 veya üzeri matematik sorusu çözersem bıyık bırakacam. 40'ın altında kalırsam o bırakacak. sonunda kazanan bıyık olacak.

consumables

  • tim powers - the anubis gates

Recent Comments