how to make it in america

cnbc-e'de bir bölümün sonunu gördüm beğenmeme yetti. 1 gecede gitti bi sezon. entourage'ın new york versiyonu diyorlar ama farklar çok. bi kere esas eleman var sadece. diğerleri yan karakter gibi. elemanlar para sıçmıyo ve de. yine de öyle geçim sıkıntısı, pursuit of happyness tarzı dram yok sayılır. ordan burdan bir şekilde buluyolar parayı. bu açıdan benziyor entourage'a. yani ne oluyor, kendini bağdaştırdığın karakterler dertleniyorlar, sonra deus ex machina geliyor herkes mutlu oluyor.


çok basit anlattım, eleştiri gibi oldu. entourage biraz öyle olabilir ama htmiia değil. karakterler daha detaylı ve canlı. sonuçta güzel dizi, entourage'ı seven gözü kapalı izleyebilir hatta izlemiştir heralde. herhangi bir hbo dizisini seven de izleyebilir. güzel yani ya 8 bölüm zaten, beni kırmaya değmez.

sağdaki şarkıları değiştiriyom şimdi. sen bunu okuyana kadar değişmiş olur. parantezler var, kanye bile. hiç kimseye hitap etmeyen şarkılarla, eskilerden yenilerden, deli dolu bir liste oldu.

posted under |

0 yorum:

Sonraki Kayıt Önceki Kayıt Ana Sayfa

aycan iddiaları

1. 2010-2011 sezonunda bucaspor'da forma giyen torric jebrin bundan 5 sene içinde chelsea ayarında ( şampiyonlar ligi'ne ilk iki torbadan seçilen) bir takımında forma giyer. iddia el fakhir gold'una.

not: bulls şampiyon olamadı, stoch hala fenerde. bunları aycan kazandı.

2. kgbb: -5

3. mutuyla iddia: ales'den 40 veya üzeri matematik sorusu çözersem bıyık bırakacam. 40'ın altında kalırsam o bırakacak. sonunda kazanan bıyık olacak.

consumables

  • tim powers - the anubis gates

Recent Comments