"did anyone see that ludicrous display from arsenal last night?"

aşağıdaki yazı, kendi takımı galatasaray'dan umduğunu bulamayıp bu sene fanatik bir biçimde arsenal'i destekleyen, en sevdiği futbolcu fabregas olan, son zamanlarda barcelona ve hayranlarına hoş bakmayan, küfürbaz ve hafif içkili bir adam tarafından yazılmıştır.

"uzay futbolu oynuyo abi adamlar"

futbol ingiltere'de oynanır arkadaş, fazla uzağa gitmeye gerek yok. barcelona giderek antipatik bir takımlar listesindeki yerini sağlamlaştırıyor. hep kazananı hiç sevmem zaten ama karakter olarak da sevilesi değiller takım olarak. schumaer'i sevmem, lakers'ı sevmem, ronnie o sullivan'ı sevmem ben. artık barcelona'yı da sevmiyorum.

busquets, dani alves zaten iğrenç adamlar. ortasahalarında yeterince adam yok gibi cesc'e her fırsat bulduklarında bütün cesc'e sarkmaları daha da uyuz. guardiola sanki dünyanın en zor takımını yönetiyo havalarında. türkiye'den herhangi bir hoca her kupayı alır o takımla.

messi desen ayrı götü kalkmış. genç ronaldo'yu sevdirdi bana o derece. pasa dayalı takımda pas vermiyo lan adam! şımartmışlar piçi. aşırtmalar, ince düşünmeler falan. ronaldo'yu koysan o takıma ikiye katlar messi'yi. arkasında xavi falan olmadan ne goller atıyo herif.

"biz futbol oynuyoruz diğer takımlar oyunu çirkinleştiriyorlar ühühü". siktik işte lan. ne mourinho gibi ceza sahamıza kapandık ne her atağı foulle durdurduk. van persie bi foul yaptı, paşa paşa kartını gördü hemen çemkirdi zaten xavi, "ühühü yavaş ol robin". ağlama xavi erkek oyunu bu. bi yere insin götün. öne geçip piç piç paslaşarak oynanmaz bu oyun. illa taşak geçmek istiyosanız rakiple, nasri ders verdi alves'e. temiz temiz siktik. bahaneniz var mı hala 2 senelik barcelona taraftarları?

in arsene we trust. nası çaktı lan arshavin. bütün sene bi bok yapmadı herif, bi kodu içiyle çuff. güzel maçtı sonuçta. bence turnuvanın finali olmalıydı. inter, spurs falan böyle zevkli olmayacaktır.

ha tabi bahsettiğimiz takım arsenal, 4-0'dan maçı verir, kaptanı barajda topu elle keser, öyle bi takım. çıkıp camp nou'da fark yemeleri çok olası. pique büyük eksik puyol da olmazsa van persie rahat eder biraz. yine de xavi, iniesta önünde messi, villa 4'lüsü tura yetebilir. tam bir arsenal hikayesi olur. ama ne olursa olsun, söke söke kazandı arsenal.

rahat bırakın şu adamı da


"the thing with arsenal is they always try to walk it in"

posted under |

0 yorum:

Sonraki Kayıt Önceki Kayıt Ana Sayfa

aycan iddiaları

1. 2010-2011 sezonunda bucaspor'da forma giyen torric jebrin bundan 5 sene içinde chelsea ayarında ( şampiyonlar ligi'ne ilk iki torbadan seçilen) bir takımında forma giyer. iddia el fakhir gold'una.

not: bulls şampiyon olamadı, stoch hala fenerde. bunları aycan kazandı.

2. kgbb: -5

3. mutuyla iddia: ales'den 40 veya üzeri matematik sorusu çözersem bıyık bırakacam. 40'ın altında kalırsam o bırakacak. sonunda kazanan bıyık olacak.

consumables

  • tim powers - the anubis gates

Recent Comments