fifa 11

fifa heyecanı sardı beni yine. 1 ekim'de çıkıyomuş. okulun başladığı haftasonuna denk geliyor sanırım. iyi zamanlama. o haftasonu evdeyim. 3 sene sonra sarıyer'e interneti de bağlatıcam artık galiba. virtual prom komutan'a klüp bulcam bu sene. dağıtıcaz ortalığı.

kaleci'yi kontrol etme olayı geliyomuş. arena'da şut çekeni izlemek zorunda kalmayacak artık 2. joystick. şutları kurtarıp uzağa dikme gibi fantastik gıcık bir imkana sahip artık kerem. skorboard da geliyomuş kaç şut gol olmuş falan gibi.

en önemli olay pasları zorlaştırmaları. onu oynayınca görecez başarabilmişler mi. fifa 10'da kerem bile kral oldu sadece pas yaparak. o kadar kolay olmaz inşallah yine kontrol-pas. yapımcıların açıklamaları pas yapmayı zorlaştıracakları yönünde, ama izlediğim videolarda o kadar bir fark göremedim.

bence oyun zaten mükemmele yakındı. şu pas olayı, açı biraz daraldı mı boş kaleye kaçıran süperstarlar, arka direkte isabetsiz kafa vuruşları gibi problemleri çözmeleri daha önemli diye düşünüyorum.

gol atınca falan bizim seçtiğimiz şarkılar çalacakmış. güzel özellik.

oyunculara özel hareketler daha da geliştiriliyor. messi bence silikti mesela güçsüz olduğundan. artık daha zor kaptıracakmış topları. bunun gibi birçok oyuncuya özel hareket var.

gol sevinçlerinde demo'da anelka'nın "kelebek elleri?" ve lampard'ın gökyüzünü işaret etmesi varmış. diğer yıldızlarında vardır diye umuyorum.

türk oyuncuların ratinglerinde saçmalıklar var. tipleri nasıl olacak acaba bu sene?

posted under , |

0 yorum:

Sonraki Kayıt Önceki Kayıt Ana Sayfa

aycan iddiaları

1. 2010-2011 sezonunda bucaspor'da forma giyen torric jebrin bundan 5 sene içinde chelsea ayarında ( şampiyonlar ligi'ne ilk iki torbadan seçilen) bir takımında forma giyer. iddia el fakhir gold'una.

not: bulls şampiyon olamadı, stoch hala fenerde. bunları aycan kazandı.

2. kgbb: -5

3. mutuyla iddia: ales'den 40 veya üzeri matematik sorusu çözersem bıyık bırakacam. 40'ın altında kalırsam o bırakacak. sonunda kazanan bıyık olacak.

consumables

  • tim powers - the anubis gates

Blog Arşivi


Recent Comments