karanlık. çok karanlık



* bi kere klavyemde virgül yok. nokta kullanıcam. bağışla. telgraf gibi oldu. stop.

* rijkaard'ı eleştircem diye rezil olab bir çok eleman görüyorum yazık. doğru eleştiriye bir şey demem ama daha takımın dizilişini doğru anlamadan yapılan tavsiyeler aptalca.

* ben olsam mehmet batdal'ı çıkarmazdım. baros'un iki golünü de kewell'a yazıyorum. batdal'a puanım baros'dan fazla. kewell şampiyon.

* ufuk'u da yeterli görmeme rağmen aykut'a tercih ederim. 2 yerine 3 gol yiyelim kalede ufuk olsun. hatalarından öğrensin. yan toplar penaltı değerinde olmasın rakip için.

* evet bu orta saha ile olmaz ama bu orta saha daha iyi olamaz mı? top savunmadayken daha hareketli olup doğru yerde topu almak çok mu zor? ne bileyim neill çıksın ileri topla ayhan lütfedip yerine kapasın. tek paslarla rakibin gölge presçileri yorulsun. sonuçta zayıf rakip santrafor'u bile yarı sahasında. mustafa sarp. ayhan ikilisi özellikle zayıf bu konuda. gömüyorlar kendilerini rakip ortasahaya. bi göster kendini. koş. servet balta'ya mı çıkardı onun top baltaya varmadan onun pas atacağı yere git. bu yok adamlarda. yetenekleri sorumluluk almalarını engelliyo. top kontrolleri zayıf. first touch denilen olay yok. mustafa sarp'a dikkat et canı çıkıyo topu kontrol edene kadari ne ara etrafına bakıp da boş adamı bulacak.

* bekler facia. ali turan futbolu unutmuş. rijkaard'ın tercihi hatalıi serkan oynarmış yerinde. hakan balta ya çok yorgundu bütün maç ya da sakattı. sigara geyiği var. gerçekten kaç metre koşmuş merak ediyorum. bu adamların da oyun kurmaya katkısı sıfır. pas al geri doni ayhan'a bak. yok! sen açığın arkasına koş açık geri dönsün yok!

* eğer bunlar rijkaard'ın talimatlarıysa oyunculara şu an gidebilir. değilse de aşılasın bu fikirleri onun için kalsın diyoruz.

* maçın kurtarıcısı taraftardır. rakip iyice gömülünce rahatlayan orta saha topu ileri uç oyuncularıyla daha iyi yerlerde buluşturmaya başladı. bekler çıkmaya başladı goller. geldi

* rijkaard'ın en iyi hamlesi barış'ı almaktı. orta saha o kadar feciydi ki barış'ı ben de istedim. saçma sutu ve yerini bulmayan 1-2 pası hariç orta sahaya hareket getirdi. sarp ya da ayhan'a her zaman tercih ederim. hem hücum hem defansda daha iyi ikisinden de. bu rijkaard sayesindedir. nerde duracağını nereye pas atacağını daha iyi biliyor artık.

* kewell'ın bir iki ay bizim oyuncumuz olmadığını hatırlayınca bunun nedeni olan kişiler pek güzel küfürler ediyorum. aldığı maaş'dan çok daha fazlasını da hak ediyo.

* rakibi de çok küçümsemeyin. orta sahadan geriye hayvan gibi adamlar hepsi. iyi alan daraltıyorlar. rövanşda golü bulmamız kolay değil. iddaacılara erken tavsiyem alt.

* bu beklerle bursa ağzımıza sıçar. bu da tavsiye iki.

posted under |

0 yorum:

Sonraki Kayıt Önceki Kayıt Ana Sayfa

aycan iddiaları

1. 2010-2011 sezonunda bucaspor'da forma giyen torric jebrin bundan 5 sene içinde chelsea ayarında ( şampiyonlar ligi'ne ilk iki torbadan seçilen) bir takımında forma giyer. iddia el fakhir gold'una.

not: bulls şampiyon olamadı, stoch hala fenerde. bunları aycan kazandı.

2. kgbb: -5

3. mutuyla iddia: ales'den 40 veya üzeri matematik sorusu çözersem bıyık bırakacam. 40'ın altında kalırsam o bırakacak. sonunda kazanan bıyık olacak.

consumables

  • tim powers - the anubis gates

Blog Arşivi


Recent Comments