nihayet





* üç puandan çok takımı toparlayacak bir galibiyet gerekiyordu. geldi.

* bu sene içinde bir daha bu kadar eksik, sakat olmaz bu takımda. cana ve elano orta sahayı toplarlar. ayhan yerine de annan süper olur.

* cana'nın artık düzenli oynamaya başlaması lazım. arda'nın golündeki tek pasını ayhan yapabilseydi o da ingiltere'de oynardı. iki golde de katkısı var cana'nın. saha görüşü ayhan'la sarp'la mustafa'yla - ;) -, barış'la kıyaslanamaz. tek zayıf noktası her maça kazanmak için çıkan bir takım için kontralarda yavaş bir oyuncu. ama bunu pozisyon bilgisiyle kapamaya çalışıyor. dediğim gibi arkasında ayhan yerine annan oynarsa daha iyi olacak.

* orta saha elano ve cana ile sorumluluk almaya başlayınca arda potansiyeline ulaşacak. tek başına takımı kurtarmaya çalışıyor hücumda. bunu 2-3 kişiyle beraber yapmaya başlarsa, arkasında da mustafa sarp gibi silik bir adam olmazsa gerçek arda'yı görürüz. milli takım'daki şaşırtıcı performansının sebebi de budur. nuri-emre-aurelio>barış-ayhan-sarp. bana göre en yetenekli türk futbolcu hala.


* barış özbek'e yapılan eleştirileri yersiz buluyorum. saçma şutları falan var ama dediğim gibi kabus 3'lünün en iyisi ve bana göre öne geçtiğimiz maçlarda vazgeçilmez bir yedektir.

* ağustos bitiyor adnanlar. transfer dönemi falan. haberiniz var mı? oyuncunun takıma katılmasını falan geçtim, transferi yapalım lan!

* baros canım geberdi yorgunluktan hala koşuyor. fuck off'u da ayrı içtenlikteydi.

* neill'in alışık olmadığımız pas hataları sol stoper oynamasından. ters ayakla açık oynamaya benzemez savunmanın ortası. serkan'da oynasın sağda solda.

* daha önceden çok kızdığımız bir oyuncumuz iyi sinyaller veriyor ama adını yazmayacağım çok çabuk nazar değiyor kendisine. böyle devam etsin.

* emre çolak sabırlı olsun, vücut yapsın.

* aykut küçüktür ufuk küçüktür leo franco küçüktür morgan de sanctis! de sanctis! de sanctis!

* sasa iliç ve lincoln'ü özlüyorum şu günlerde.
adnan sezgin annan'un emana koyim.

posted under |

0 yorum:

Sonraki Kayıt Önceki Kayıt Ana Sayfa

aycan iddiaları

1. 2010-2011 sezonunda bucaspor'da forma giyen torric jebrin bundan 5 sene içinde chelsea ayarında ( şampiyonlar ligi'ne ilk iki torbadan seçilen) bir takımında forma giyer. iddia el fakhir gold'una.

not: bulls şampiyon olamadı, stoch hala fenerde. bunları aycan kazandı.

2. kgbb: -5

3. mutuyla iddia: ales'den 40 veya üzeri matematik sorusu çözersem bıyık bırakacam. 40'ın altında kalırsam o bırakacak. sonunda kazanan bıyık olacak.

consumables

  • tim powers - the anubis gates

Blog Arşivi


Recent Comments