madman chronicles

* bi insan sırf dolmuşcu/taksici, ve sokaklarda gezen adamlarla konuşarak yazar olabilir. çok acayip hikayeleri var. alıp derlesen yok satar. bi sigaraya her şeyi anlatıyolar.

* bugün 3 metre de olsa dolmuş kullandım. hayatımın en zevkli 4 saniyesiydi. ücretini gönderemeyen var mı demem de yaptığım en iyi espri olabilir.

* bazı dolmuşlar o kadar eğlenceli oluyo ki evimde inesim gelmiyo. ama iniyorum. ev gibisi yok.

* hayalkırıklığı: dolmuşta uyuya kalıp bostancıda uyanmak.

* geçen seneki en büyük hatam miles kane konserine gitmemem. bi de gayet gidebilirdim yani, dışardaydım aynı saatlerde. sağlık olsun. bi daha gelsin piç, napalım.

* bir insanın potansiyelinin farkına varabilmesi baya önemli bi özellik.

* sevinç: dolmuşta evden bi önceki ışıkta uyanmak.

* böyle werchter'e gittim falan diye övünüyorum da, ingiltere'de,  reading'de falan konsere gitmeden ölmek istemem. meşale yakıyo olm adamlar. bi konserin yarısı izleyicisidir. ölü gibi izliyodu belçikalılar. pulp'ı canlı dinlemeden de ölmem.

* tam uyucam üst katte kavga çıktı. kadın bağırıp çağırıyo yalan söylüyosun diye erkeğin sesi gelmiyo. klasik. salona geçseniz de uyusam. yatak odanıza da geçebilirsiniz. kavga odası yapmışlar resmen.

posted under |

4 yorum:

yolbulan dedi ki...

abi mesela gecenlerde sen ben derintanolpak yaptigimiz dolmus seyahati muazzamdi.

dolmusta uyuya kalmak hakkinda, yilbasi donusu ziverbey dolmusunda uyuya kalip son durakta dolmuscunun uyandirmasiyla dumura ugramam fenaydi mesela. HIMYM'de Barney'nin metronun sonuna kadar gitmesi gibiydi.

bu arada bu yaz gidiyoruz festivale haberin olsun, sec begen festival listelerden.

komutan dedi ki...

kaya çilingiroğlu vardı lan dolmuşta.

Adsız dedi ki...

alican...dolmuşa mı bindin?

komutan dedi ki...

evet? sen kimsin?

Sonraki Kayıt Önceki Kayıt Ana Sayfa

aycan iddiaları

1. 2010-2011 sezonunda bucaspor'da forma giyen torric jebrin bundan 5 sene içinde chelsea ayarında ( şampiyonlar ligi'ne ilk iki torbadan seçilen) bir takımında forma giyer. iddia el fakhir gold'una.

not: bulls şampiyon olamadı, stoch hala fenerde. bunları aycan kazandı.

2. kgbb: -5

3. mutuyla iddia: ales'den 40 veya üzeri matematik sorusu çözersem bıyık bırakacam. 40'ın altında kalırsam o bırakacak. sonunda kazanan bıyık olacak.

consumables

  • tim powers - the anubis gates

Blog Arşivi


Recent Comments