perfect sense

romantik post-apokaliptik bir film. ben tuttum. duyuların sırayla kaybolma fikri falan başarılı baya. senaryoda saçma anlamsızlıklar var tabi. mesela cep telefonlarının mesaj atabilme özelliği filmde es geçilmiş. bir de karakterlere ısınamadım pek ama onun dışında harika film.

konusunu anlamadın mı hal?. bir şef var, bir de kariyer kadını, sonra bi hastalık çıkıyo, insanlar duyularını kaybetmeye başlıyorlar. çiftimizin yeni başlayan ilişkileri enteresan bir viraja giriyor böylece.

öyle saf epidemi filmi değil, daha psikolojik. hangi duyumuz daha değerli falan diye düşündürüyor yahu film! ne sandın! eva green var bi de. kızlara da ewan mcgregor. pipisi bile gözüküyo kenardan.


posted under |

4 yorum:

Adsız dedi ki...

Peki sence en önemlisi hangisiydi? Herşeyden önce bence

Adsız dedi ki...

- görmeyi kaybetmeleri en kötüsüydü galiba...

komutan dedi ki...

katılıyorum. zaten tat almadan başlayarak kötüye doğru gittiler. bizim görmediğimiz kısımda dokunma duyusunu da kaybetmiş olabilirler. en önemlisi dokunma ama neye dokunduğunu görmek de istersin. karışık durumlar.

Adsız dedi ki...

Dokunmayi tam olarak ifade edemeyeceklerinden korktuklarindan herhalde goremedik ama izleyeli uzun zaman oldu, ben de en onemlisinin o oldugunu dusunmustum ozellikle de boyle bir durumda, ama dokunmasan da sevmeye devam edebiliyorsun gerci o da ayri bir konu. aynen karisik durumlar. karistiran filmleri seviyoruz

Sonraki Kayıt Önceki Kayıt Ana Sayfa

aycan iddiaları

1. 2010-2011 sezonunda bucaspor'da forma giyen torric jebrin bundan 5 sene içinde chelsea ayarında ( şampiyonlar ligi'ne ilk iki torbadan seçilen) bir takımında forma giyer. iddia el fakhir gold'una.

not: bulls şampiyon olamadı, stoch hala fenerde. bunları aycan kazandı.

2. kgbb: -5

3. mutuyla iddia: ales'den 40 veya üzeri matematik sorusu çözersem bıyık bırakacam. 40'ın altında kalırsam o bırakacak. sonunda kazanan bıyık olacak.

consumables

  • tim powers - the anubis gates

Blog Arşivi


Recent Comments