prestige





"Never show anyone. They’ll beg you and they’ll flatter you for the secret, but as soon as you give it up… you’ll be nothing to them. You understand? Nothing. The secret impresses no one. The trick you use it for is everything."

posted under |

5 yorum:

Adsız dedi ki...

evet, susamıyorum korkutucu kimliğimle devam.

ne kadar doğru bişey bu. Yani şimdi herkes kendi başından geçenlere bağlicaktır elbet ben de öyle yaptım. Ama içinden geldiği gibi davranmakla, sürekli planlayarak hareket etmek arasında sürekli bir çelişki var gibi. 2. sini yapanlar daha mutlu o kesin.

*not:kaç tane adsız var bilmiyorum ama üstüme alındım bazı yerleri ve şımardım

komutan dedi ki...

sen bi tanesin adsız!

ama tam katılmıyorum. plancılar 10'luk bir ölçekte -1 en az mutlu, 10 en çok mutlu olmak üzere- genel olarak 6 civarında geziyorlar.

içinden geldiği gibi davrananlar yani aklını susturup kalbini dinleyenler 10'u da 1'i de tadıyolar.

genel olarak sen haklısın, mantığa göre hareket edenler çok üzülmüyor. ama arada risk almak lazım, adsız. getirisi de götürüsü de daha fazla. sen bilirsin tabi. benim tecrübelerim böyle.

ve de planladıklarını uyguladığında çok farklı şeylerle karşılaşmak da var. böyle biriyle konuşmadan kafanda planlarsın diyalogu ama 3. cümleden sonra çok başka yerlere gider. neyse. neyi saklayıp, neyi paylaşacağını iyi ayarlamak lazım diye toparlıyorum. umarım anlaşılabilir bi şeyler yazmışımdır, tekrar okuyacak durumda değilim şu an.

komutan dedi ki...

oha baya yazmışım

Adsız dedi ki...

Teşekkür ederim,

Haklısın söylediklerinde. Risk aldığımız zaman belki 1'i yaşamış oluyoruz ama bir şeyleri kaybetsek de, 10'u yakalamak için yitirmemiz gerekenlere saymamız gerek. Karışık bir hesap olmuş olabilir ama, ortalarda yaşamaktan iyi uçlarda olmak bazen.

Teoride inandığım bu, ama insanlar tüketmeye çok yatkın artık, bunu yavaşlatmak için de, dediğin gibi neyi paylaşıp neyi saklamak gerektiğini bilmek gerek.

Süper herşey böyle konuşunca, ama bakalım pratikte neler yapıyoruz. Bu bile bir plan olmadı mı şimdi?

:)

iyi geceler!

_ipekaybay dedi ki...

sabah sekerleri gibiyiz <3

Sonraki Kayıt Önceki Kayıt Ana Sayfa

aycan iddiaları

1. 2010-2011 sezonunda bucaspor'da forma giyen torric jebrin bundan 5 sene içinde chelsea ayarında ( şampiyonlar ligi'ne ilk iki torbadan seçilen) bir takımında forma giyer. iddia el fakhir gold'una.

not: bulls şampiyon olamadı, stoch hala fenerde. bunları aycan kazandı.

2. kgbb: -5

3. mutuyla iddia: ales'den 40 veya üzeri matematik sorusu çözersem bıyık bırakacam. 40'ın altında kalırsam o bırakacak. sonunda kazanan bıyık olacak.

consumables

  • tim powers - the anubis gates

Blog Arşivi


Recent Comments